ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Валяци с резервоар за боядисване и отсичане Paint Roller 3 в 1

  • 38.00лв25.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Paint Roller

Валяци с резервоар за боядисване и отсичане Paint Roller 3 в 1


Боядисването на дома винаги е съпроводено с прекален оптимизъм по отношение на чистотата, прецизността и нужните материали. Обикновено реалността е свързана с голямо цапане, капки боя, неволно омазване на неправилното място и голям разход на латекс. Ами тогава какво е решението? Професионален бояджия? На всички ни е ясно, че това е свързано с много разходи и немалко чакане. Добрите майстори обикновено имат много ангажименти и вместването в тях е трудно.

Представяме ви вашия най-нов и верен съюзник в мисията за освежаване на домa. Тази система за боядисване се състои от валяк с пълнител - просто напълвате с желания цвят боя, затваряте и се залавяте за работа. Разбира се, освен него получавате и всичко останало, за да положите боята навсякъде - четка за боядисване на ъгли, както и малък валяк за тесни пространства. Няма цапане, капки, пръски и неравномерно покритие, всичко е идеално. По този начин се спестява време, нерви и боя.

Не се притеснявайте, включили сме и телескопична дръжка, благодарение на която ще достигнете и до най-високите части на стената, както и ще боядисате тавана с лекота. Включените ваничка и мерителна каничка позволяват прецизно дозиране и идеални резултати.


Предимства и ползи:

-   Улеснява боядисването

-   Пълен комплект за боядисване

-   Не пръска и цапа

-   Телескопична дръжка

-   Равномерно нанасяне и перфектни резултати

Комплектът съдържа:

    1 x Голям валяк 16см с резервоар
    1 x Малък валяк 7см с резервоар
    1 x Ъглова четка
    1 х Дълга дръжка
    1 x Мерителна каничка
    1 x Ваничка

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!