Очила с магнитни бързо сменяеми лещи 3 в 1, Magic Vision

Вече не е нужно да носите по няколко чифта очила със себе си - ние Ви предлага страхотно съчетание от стъкла, комбинирани със стилна рамка! Бъдете елегантни и се чувствайте удобно!

Слънчеви очила Magic vision с поляризация, приставка за силно слънце и приставка за нощно виждане на супер цена.

Очилата имат възможност за поставяне на диоптрични стъкла, като най-оптималния вариант е в диапазона от -3 до +3. Офертата не включва стъкла с диоптър.

Комплектът включва:

  • 1 рамка с прозрачни поляризиращи стъкла.;
  • рамка за дневно ползване /шофиране/
  • рамка за нощно ползване /шофиране/

Приставките са със 100% UV защита и 100% поляризация през деня и през нощта.

Повече за очилата:

Лещите на слънчевите очила Magic vision имат висока оптическа точност. Производителят е обърнал голямо внимание на оптическото покритие, което е укрепено с повишена устойчивост към абразивно износване и хидрофобно покритие, защитаващо повърхността на лещите от вода, мръсотия, пот, отпечатъци от пръсти и облекчаване на тяхното отстраняване. В състава има и антистатичен слой, който намалява привличането на прах. Всичко това прави очилата по-дълговечни и комфортни при експлоатация.

Поляризиращия филтър на оригиналните Magic vision , благодарение на правилната му ориентация, съдейства за пълното премахване на плоско поляризираната светлина. Поляризираните лещи на слънчевите очила Magic vision филтрират светлинните вълни, разпространяващи се в хоризонтална посока и по този начин помагат да се елиминират отблясъците. Това дава възможност на човека да вижда максимално ясно и контрастно. Когато светлината попада под определен ъгъл върху някаква повърхност (вода, сняг, пясък, мокра пътна настилка) тя се разпространява в хоризонтална посока и предизвиква заслепяващи отблясъци. Тези дразнещи окото отблясъци мога да бъдат блокирани само с поляризиращ филтър с високо качество.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Очила с магнитни бързо сменяеми лещи 3 в 1, Magic Vision

  • Код на продукта: Magnetic 3 in 1
  • Наличност: В наличност
  • 39.00лв
  • 19.00лв