ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Странични огледала за задно виждане на автомобил TotalView

  • 15.00лв9.99лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: TotalView

Странични огледала за задно виждане на автомобил TotalView

 

Странични огледала за задно виждане – два броя за двете странични огледала.

Страничното огледало за задно виждане e регулируемо огледало, увеличава вашата видимост, като премахва т.нар. мъртви зони в обратното виждане.

 

Подходящо е за всякакви превозни средства. Залепва сигурно. Пасва идеално на всяко огледало само за секунди. Много e лесно за поставяне - просто отлепете, сложете го върху страничното огледало и натиснете. Гениалният му вдлъбнат дизайн гарантира, че ще имате перфектна видимост.

 

Случвало ли ви се е да не сте доволни от огледалото си за обратно виждане и да ви създава проблеми при шофиране? Забравете за тези терзания. Пред вас е един нов, изключително полезен и достъпен продукт - TotalView: странично огледало за обратно виждане, създадено така, че да елиминира евентуалните слепи места при шофиране и да повиши значително визуалното Ви поле. Иновативният дизайн на огледалото TotalView Ви позволява да виждате автомобили, велосипеди, топки, животни и др., които е необходимо да избегнете при управлението на автомобила Ви. Плюс това може да се върти и регулира според вашите предпочитания за оптимална видимост, като да имате допълнителен чифт очи. Това прави изпреварването по - безопасно от всякога и е много удобно, ако карате някакви допълнителни товари, като ремаркета, лодки и др. Също така прави и успоредното паркиране в тесни пространства много по - лесно. За това не се колебайте, поръчайте го сега!

Съвместими за всички превозни средства и с много бърз и лесен монтаж

Използвайки този продукт, Вие ще бъдете в състояние безопасно и сигурно да преминавате от лента в лента, без да се безпокоите за другите участници в движението. TotalView може да се прикрепи върху страничните Ви огледала, независимо от техния модел. 


За да инсталирате Вашето огледало TotalView е необходимо внимателно да почистите външните огледала на Вашето превозно средство. Оставете повърхността на огледалото да изсъхне напълно, след това проверете дали е позиционирано правилно. Премахнете хартията от залепващата лента и поставете огледалото TotalView в най-горния вътрешен ъгъл на Вашите странични огледала. След това приложете умерен натиск върху всяко огледало за около 10 секунди, за да го прикрепите надеждно. Добре е да регулирате огледалата за обратно виждане преди да потеглите, като се убедите, че всички зони са обхванати.

 

Технически характеристики:

·         Материал :Пластмаса и стъкло

·         Тегло 136 гр

·         Размери: 7 см. х 5 см. х 2 см

 

Комплектът включва:

·         2 x Странични огледала за по-голяма сигурност TotalView

·         Стикери за монтиране с двойно залепване


Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!