ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Уред Еър Фрайер за готвене без мазнина, 1000W, Air Fryer 2,5L

  • 159.00лв99.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Air Fryer

Уред Еър Фрайер за готвене без мазнина, 1000W, Air Fryer 2,5L

 

Описание:

 

Този фантастичен фритюрник AIR FRYER е здравословният начин да приготвите бързо всичките си любими храни с малко или никаквa мазнина. Лесен и удобен за използване с 30-минутен таймер и автоматично изключване. В уреда /фритюрника/ циркулира горещия въздух около и през храната за бързо, задълбочено готвене.

Мощност 1000 W и капацитет от 2,5 литра с подвижна кошница за готвене с незалепващо покритие, което прави храната лесна за сервиране и уреда лесен за почистване.

По-здравословната алтернатива на пърженето с много мазнина, фритюрникът AIR FRYER ви позволява да готвите с малко или без мазнина, без да губите вкусовите и хранителните качества на храната.
С мощност от 1000 W, фритюрникът може да се нагрее до 200 ° и използва метод на циркулация на топлина, за да приготви храната ви невероятно бързо.
Идеален за домашно приготвен чипс, пържено пиле, лучени кръгчета и печени зеленчуци. Той може да приготвя разнообразни храни с включени рецепти.
С индикаторите за захранване, нагласяне на таймер до 30 минути и контрол на температурата, както и автоматично изключване.
Въздушният фритюрник съдържа лесна за почистване 2,5 литра незалепваща кошница за готвене, която ви позволява лесно да извадите храната, след като е приготвена.

 

Технически характеристики:

 

- Мощност - 1000W

- Капацитет на кошницата- 2.5 литра

- Таймер за работа- до 30 минути

- Максимална температура- 200 градуса

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!