ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Безжичен рутер - ретранслатор и усилвател на WiFi сигнал

  • 43.00лв28.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: WiFi Repeater

Безжичен рутер - ретранслатор и усилвател на WiFi сигнал

ОПИСАНИЕ:

Ретранслаторът на Wi-Fi сигнал повтаря сигнала, като го излъчва отново, по този начин подобрява покритието на безжичната мрежа. Така можете да осигурите интернет достъп на компютри и устройства, при които достигащият сигнал е прекален слаб или се намират извън обхвата на Wi-Fi точката за достъп. Работи с всякакви Wi-Fi поддържащи устройства, лаптопи, смартфони, таблети, телевизори, игрови конзоли и други. Разполага с функция, която позволява да бъде използван и като обикновен рутер. Захранва се с напрежение 220 волта от електрическата мрежа, като удобният му и функционален дизайн е проектиран така, че самото устройството да се включва в контакта.

ОСОБЕНОСТИ:

Ретранслаторът поддържа стандарти IEEE 802.11n, IEEE 802.11 g и IEEE 802.11b, благодарение на което работи със скорости до 300Mbps на 2.4GHz честота. Предлага максимална безопасност и сигурност, тъй като поддържа всички по известни стандарти за криптиране на пароли за достъп до WLAN - WPA2, WPA и WEP (128/64). Поддържа DHCP – автоматично раздаване на IP адреси на свързаните устройства. Работи с IPv4 адреси. Оборудван е с две вградени dBi антени, които гарантират максимално разпространение и качество на излъчения сигнал.

РЕЖИМИ НА РАБОТА:

Устройството има два режима на работа - може безжично да улавя Wi-Fi сигнала и да го излъчва, като разширява обхвата на мрежата, или може да се свърже с LAN кабел посредством RJ45 порта, и да изпълнява функцията на рутер. Ако работи като ретранслатор RJ45 порта може да се използва за връзка с интернет посредством кабел.

НАСТРОЙКА И КОНФИГУРАЦИЯ:

След като сте свързали ретранслатора и сте решили в какъв режим да го използвате е време за настройка. Като всяко мрежово устройство и това има IP адрес по който боже да бъде достъпено в мрежата. По подразбиране ретранслаторът се намира на адрес 192.168.10.1. Това е адреса който трябва да напишете в браузърът за да конфигурирате устройството през админ панела му. Ако сте в една мрежа би трябвало да ви се зареди странницата за настройване на ретранслатора. За вход по подразбиране е зададено username: admin и password: admin. След като влезете в системата може да изберете режима на работа на устройството, да зададете парола и т.н.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Производител: PIXLINK;

Поддържана скорост: 300 Mbps;

Работна честота: 2.4 MHz;

WLAN стандарти: IEEE 802.11 n, IEEE 802.11 g и IEEE 802.11 b;

Брой антени: 2;

Портове: 1 x RJ45;

Работно напрежение: от 100 до 240 V;

Размери: 11cm x 6cm x 7cm;

Тегло: 227грама;

Цвят: бял.

В ОПАКОВКАТА ЩЕ ОТKРИЕТЕ:

1 бр. безжичен ретранслатор на Wi-Fi сигнал;

1 бр. мрежов кабел;

1 бр. ръководство за употреба;

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!