Сигурни ли сте, че миете правилно зъбите си ?

Отделяте ли необходимото време и движите ли четката с правилните движения ?

Тези въпроси могат да бъдат гарантирано решени с използването на електрическа четка за зъби. Уредът осигурява 6800 завъртания в минута, което създава динамична активност на флуидите. Така комбинацията от паста, слюнка и мехурче въздух може да премине през междузъбните пространства и парадонталните джобове. Тази смес е богата на кислород и когато преминава през парадонталните джобове и междузъбните простанства унищожава анаеробните бактерии (бактериите, които живеят без кислород и при наличието му умират).
Електрическата четка за зъби превъзходно почиства зъбната плака, защото почиства по начин, по който обикновената четка за зъби не може
Електрическата четка за зъби намалява заболяванията на венците, като същевременно е нежна към зъбите и венците. Тя не може да нарани венците Ви като причини кървене дори да имате парадонтално заболяване или чувствителни зъби
Електрическата четка за зъби премахва ежедневните оцветявания по зъбите, причинени от употребата на кафе, чай и цигари. Така вашите зъби ще възвърнат естествената си белота до 28 дни.

Отделяйки нужното внимание и грижи за вашата уста непременно ще Ви се отплати. Това не означава, че ще кажете сбогом завинаги на Вашият стоматолог, но използването на електрическа четка за зъби ще Ви помогне при отстраняването на зъбната плаката и предотвратяването на развитие на гингвит и задълбочаване на парадонтит.

Комплектът съдържа 1 бр електрическа четка за зъби, 4 бр сменяеми накрайници и поставка.

Уредът се захранва от 2 бр батерии тип АА (не са включени в комплекта).

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Електрическа четка за зъби с 4 накрайника

  • Код на продукта: R008-3А
  • Наличност: В наличност
  • 23.00лв
  • 12.00лв