ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

FM трансмитери

FM Transmiter V9 с блутут слушалка, трансмитер, USB, MP3, Handsfree
36.00лв23.00лв

FM Transmiter V9 с блутут слушалка, USB, MP3, HandsfreeОсвен функции на стандартен МР3 трансмитер за..

Поръчай
FM Трансмитер G37 - Bluetooth, USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree, 7 color
26.00лв13.90лв

FM Трансмитер G37 - Bluetooth, USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree, 7 color Нужно..

Поръчай
FM Трансмитер X10 - Bluetooth , USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree
28.00лв12.90лв

FM Трансмитер X10 - Bluetooth , USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree Описание ..

Поръчай
FM Трансмитер X20 - Bluetooth, USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree...
29.00лв12.90лв

FM Трансмитер X20 - Bluetooth, USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree...Представяме Ви ..

Поръчай
FM Трансмитер X8 - Bluetooth, USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree...
26.00лв12.90лв

FM Трансмитер X8 - Bluetooth, USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree, USB зарядноНужно е са..

Поръчай
FM Трансмитер X9 - Bluetooth , USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree
29.00лв12.90лв

FM Трансмитер X9 - Bluetooth , USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, HandsfreeОписание:С това устр..

Поръчай
MP3 - FM Трансмитер за кола
12.00лв

MP3 - FM Трансмитер за колаПОСТАВЕТЕ УСТРОЙСТВОТО В ЗАПАЛКАТА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ И ГО НАСТРОЙТЕ НА С..

Поръчай
Карта памет 64GB ADATA micro SDXC+SD адаптер, Class 10
23.00лв15.00лв

Карта памет 64GB ADATA micro SDXC+SD адаптер, UHS-I Class 10Micro SDXC Карта с SD адаптерКапацитет: ..

Поръчай
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Какви са функциите на продуктите ни от категория „Трансмитери“?

 

Категория „Трансмитери“ в онлайн платформата на Магазина БГ събира на едно място продукти, предназначени да направят ежедневното шофиране на личния автомобил значително по-приятно и комфортно. Тези продукти ще ви позволят да провеждате разговори или да слушате любимите си парчета докато шофирате, без това да се отразява на качественото управление на превозното средство и на вашата сигурност и безопасност. Ето конкретно какви функции биха могли да изпълняват продуктите ни от категория „Трансмитери“: 

Виж повече 
Трансмитери 1
Трансмитери - функции

 

1.     Трансмитери: Възпроизвеждане на предпочитаната музика – първата и най-често използвана функция на продуктите ни от категория „Трансмитери“ е свързана с възпроизвеждане на предпочитаната от човека музика. Можете да прехвърлите въпросната музика към радиото на колата от мобилния си телефон, от външна TF карта, както и от редица други устройства, в зависимост от конкретния модел трансмитер. В компанията на любимите парчета дори и най-дългите пътувания ще станат значително по-безгрижни и приятни, а в някои случаи ще минат и почти неусетно за вас.

2.     Трансмитери: Провеждане на разговори – едва ли е нужно да обясняваме какви са рисковете от едновременното шофиране и разговаряне по мобилния. В процеса на управление на превозното средство винаги трябва да участват и двете ви ръце, за да се гарантира своевременна реакция при промяна на пътната обстановка и избягване на нежелани и потенциално опасни инциденти. Благодарение на продуктите ни от категория „Трансмитери“ ще можете да провеждате разговори, без да нарушавате споменатите изисквания за безопасност. Качественият трансмитер ще ви позволи предаване на обаждането посредством Bluetooth от телефона към автомобилната FM стерео система. По този начин ще имате възможност да разговаряте при отпадане на нуждата от държане на мобилния телефон и при запазване на максимално ниво на концентрация върху ставащото на пътя.

3.     Трансмитери: Опция за дистанционно управление – опцията за дистанционно управление ви позволява да контролирате вашия трансмитер, без това да ангажира вашето внимание и да ви отклонява от главните ви задачи и отговорности по време на шофиране., Насочвайки се към нашите модели трансмитери с опция за дистанционно управление, ще видите колко е лесно да си осигурите оптималните условия по време на всяко едно пътуване, както и ежедневно да си подарявате хубави моменти и положителни емоции.   

 

Специалните предложения от категория „Трансмитери“ в онлайн платформата на Магазина БГ

 

В следващите редове ще ви представим част от специалните ни предложения от категория „Трансмитери“, които биха могли да отговорят в максимална степен на специфичните ви потребителски нужди и изисквания: 

Трансмитери 2
Трансмитери - разнообразие от предложения

 

-        FM Трансмитер CAR G7 Bluetooth/ MP3 Плейър / Хендс Фрий – оригинален продукт от категория „Трансмитери“, който работи стабилно, без нежелани прекъсвания, смущения и пращения. Благодарение на вградения Bluetooth модул ще можете да възпроизвеждате любимите си парчета директно от вашия таблет или смартфон. Вграденият микрофин пък дава възможност този трансмитер да се употребява и като Handsfree. 

-        FM Трансмитер X8 - Bluetooth, USB, FM аудио предавател, MP3 плейър, Handsfree – за да използвате по предназначение този трансмитер, трябва само да го сдвоите с телефона си, след като сте активирали неговата Bluetooth функция. След това просто чрез радиото на вашето превозно средство откривате честотата на FM трансмитера. Благодарение на въпросния модел трансмитер имате възможност да слушате музика безжично, през USB от флашка или пък директно от MicroSD. Когато телефонът ви позвъни, музиката автоматично спира и можете да приемете обаждането.

-        MP3 - FM Трансмитер за кола – още един модел трансмитер, с чиято настройка няма да имате никакви проблеми. Просто трябва да го поставите в запалката на автомобила и да извършите необходимите настройки на свободна честота към радиото. Посредством MP3 - FM Трансмитер за кола имате възможност да слушате любимите си парчета, записани на USB или пък на SD карта. Налице е и опцията за зареждане на мобилни телефони и различни други устройства чрез свързване с USB кабел.

-        Автомобилен Bluetooth FM трансмитер Wireless - Car Kit X6 – този модел трансмитер играе ролята на Bluetooth Mp3 плейър за автомобил, оборудван с високопроизводителен Bluetooth модул и с декодер за Mp3. Предава безжичен сигнал, така че не е нужно да правите кой знае какви промени в своето превозно средство. В допълнение, имате възможност да го използвате за приемане на разговори, без да употребявате ръцете си, които ще останат изцяло заети с волана на автомобила. HandsFree модулът включва приемане и отхвърляне на разговори, преизбиране и редица други функции.  

 

Защо да закупите трансмитер от Магазина БГ?  

 

Онлайн платформата на Магазина БГ събира на едно място богата гама от стоки за бита и за обща употреба, в това число и трансмитери. Вижте няколко основателни причини да се доверите именно на нас, когато имате нужда от трансмитер: 

Трансмитери 3
Трансмитери - купете сега!

 

Трансмитер от Магазина БГ: Оптимално съотношение между качество и цена – Магазина БГ ви предлага оптимално съотношение между качество и цена, що се отнася до категория „Трансмитери“. Ние работим с доказали се производители от Китай и Европейския съюз, които не правят никакви компромиси с качеството, предоставяно на клиента. Цените ни пък са съобразени с тенденциите на българския пазар и отговарят на финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас.

 

Трансмитер от Магазина БГ: Специални промоции и намаления – в онлайн платформата на Магазина БГ редовно са налице специални промоции и намаления за определени артикули, в това число и от категория „Трансмитери“. Следете въпросните промоции и намаления, за да си гарантирате допълнително преимущество във финансов аспект при закупуване на трансмитер.

 

Трансмитер от Магазина БГ: Бързи доставки – доставките на поръчаните продукти от категория „Трансмитери“ (и не само) в онлайн платформата на Магазина БГ се извършват в достатъчно кратки срокове. Тези доставки могат да бъдат до офис на фирма „Еконт Експрес“ или до посочен от клиента адрес. Доставките до офис на „Еконт Експрес“, свързани с поръчки на стойност над 50 лева, са напълно безплатни.  Какви са функциите на продуктите ни от категория „Трансмитери“?

Специалните предложения от категория „Трансмитери“ в онлайн платформата на Магазина БГ

Защо да закупите трансмитер от Магазина БГ?