ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Кабел преходник от USB 3.0 към Type C или към micro USB

  • 5.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: USB/TypeC/microUSB

Кабел преходник от USB 3.0 към Type C или към micro USB

Свържете вашите USB Type-C  или micro USB устройства с USB 3.0 периферия лесно с помощта на този преходник. Най новият USB стандарт Type-C  набира все повече популярност в новите смартфони и лаптопи, заради високите си скорости на трансфер на информация и удобството да бъде включван в двете посоки (няма горна и долна страна). С помощта на този конектор може да използвате клавиатура, мишка /дори безжични/или друга периферия работеща с нормално USB на новото си USB Type-C устройство, както и на всяко друго с micro USB конектор.
Може да включите флаш памет /флашка/, която устройството разпознава като външна памет и да прехвърляте данни в двете посоки. Може да копирате/прехвърляте снимките, клиповете и др. от телефона си директно на флашката, както и обратно. Може да гледате филми и да слушате музика директно от флашката, без да е необходимо да ги прехвърляте на мобилното устройство.
Преходникът е изработен от висококачествени материали, със семпъл и функционален дизайн, гарантира максимална скорост на зареждане и трансфер на данни (до 10GB в секунда). Съвместим с почти всички мобилни и десктоп операционни системи!

Характеристики:

•    Цвят: черен
•    Конектор 1: Мъжки USB Type-C; или micro USB
•    Конектор 2: Женски USB 3.0;
•    Скорост на трансфер: до 10GB/s.

При поръчка избирате модел: Type C или micro USB


Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!