ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Външни батерии

Power Bank Samsung Преносима батерия 6000 mAh
29.00лв15.00лв

POWER BANK мобилно зарядно за телефони, таблети и други устройства.Тази батерия ще направи живота Ви..

Поръчай
Акумулаторна батерия 18650 4.2 V 8800 mAh X-Balog
6.00лв3.00лв

Акумулаторна батерия 18650 4.2 V 8800 mAh X-BalogПрезареждаема литиево-йонна батерия с капацитет от ..

Поръчай
Външна батерия Power Bank UKC 30000 mAh мобилно зарядно устройство с дисплей Външна батерия Power Bank UKC 30000 mAh мобилно зарядно устройство с дисплей
-47% Разпродадено
Външна батерия Power Bank UKC 30000 mAh мобилно зарядно устройство с дисплей
49.00лв26.00лв

Външна батерия Power Bank UKC 30000 mAh мобилно зарядно устройство с дисплей Резервен източник н..

Разпродадено
Външна батерия Power bank Xiaomi 10400mAh
36.00лв18.00лв

Външна батерия Power bank Xiaomi 10400mAhОписание на продукта:Батерията е изпълнена в невероятен алу..

Поръчай
Външна батерия SAMSUNG 30000 mAh Power Bank Външна батерия SAMSUNG 30000 mAh Power Bank
-31% Разпродадено
Външна батерия SAMSUNG 30000 mAh Power Bank
32.00лв22.00лв

Външна батерия SAMSUNG 30000 mAh Power BankТова е еднa външна батерия от висок клас, която се характ..

Разпродадено
Външна батерия Xiaomi 20800mAh Mi Power Bank
49.00лв28.00лв

Външна батерия Xiaomi 20800mAh Mi Power BankЗapeждaнeтo нa тeлeфoнa ви e лecнo ĸaтo дeтcĸa игpa c Ро..

Поръчай
Външна батерия Xiaomi Mi 30000 mAh Power Bank Външна батерия Xiaomi Mi 30000 mAh Power Bank
-63% Разпродадено
Външна батерия Xiaomi Mi 30000 mAh Power Bank
59.00лв22.00лв

Външна батерия Xiaomi Mi 30000 mAh Power BankТова е еднa външна батерия от висок клас, която се ха..

Разпродадено
Външна батерия Xiaomi Power Bank 10400 mAh
36.00лв18.00лв

Xiaomi Power Bank 10400 mAhPower Bank преносима акумулаторна батерия на производителя Xiaomi. По..

Поръчай
Преносима външна батерия Power Bank Samsung 10400 mAh
28.00лв18.00лв

Преносима външна батерия Power Bank Samsung 10400 mAh POWER BANK мобилно зарядно за телефони, т..

Поръчай
Преносима мощна акумулаторна LED работна лампа с Power Bank, 20 W, 2 бр.COB LED LL-812 Преносима мощна акумулаторна LED работна лампа с Power Bank, 20 W, 2 бр.COB LED LL-812
-33% Разпродадено
Преносима мощна акумулаторна LED работна лампа с Power Bank, 20 W, 2 бр.COB LED LL-812
29.90лв19.99лв

Преносима, мощна, акумулаторна LED работна лампа с Power Bank, 20 W, 2 бр.COB LED LL-812Прено..

Разпродадено
Соларна POWER BANK батерия 50000mAh с мощна лед лампа
46.00лв23.00лв

Соларна POWER BANK батерия 50000mAh с мощна лед лампа с 20 диодаСоларна POWER BANK външна батер..

Поръчай
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Кои са преимуществата от притежанието на външна батерия?

 

Външна батерия е продукт, който все повече съвременни потребители започват да използват в своето ежедневие. Тя им дава възможност да използват пълноценно своите електронни устройства (смартфон, лаптоп и т.н.), независимо къде точно се намират. Закупуването на външна батерия е шанс за вас да направите ежедневието си значително по-лесно и комфортно. Ето кои са основните преимущества от притежанието на външна батерия:

Виж повече    

 

1.     Подходяща за пътувания – външна батерия винаги може да ви потрябва по време на път, на разходки и походи на открито, както и на посещение на различни места, на които няма електричество. Възможно е дори тя да ви помогне при спешни и извънредни ситуации, и да ви спести сериозни проблеми и главоболия. Представете си, че сте на непознато място или сте изпаднали в беда, но батерията на телефона ви е паднала и няма как да се свържете с близките си хора. Притежанието на външна батерия ще ви позволи да заредите веднага телефона и да реализирате жизненоважното за вас обаждане.

Външна батерия 1
Външна батерия - преимущества

2.     Може да се използва за широк набор от електронни устройства – закупената външна батерия би могла да се използва за зареждане не само на телефон, но и на различни други електронни устройства. В това число таблет, MP3 player и всичко останало, зареждащо се посредством USB кабел. Снабдяването с външна батерия е шанс за вас винаги да поддържате електронните си устройства заредени и да ги използвате по предназначение.

3.     Лекота и комфорт – новите модели външна батерия са изключително леки и компактни.Няма да бъде никакъв проблем за вас да ги пуснете в своята чанта и да ги носите със себе си практически навсякъде. Нито ще ви тежат, нито пък ще заемат място във вашия багаж – единсвеното, което ще получите от носенето на външна батерия, са ползи и преимущества.

4.     Достъпна цена – още една отличителна характеристика на новите модели външна батерия е, че се предлагат на пазара на достатъчно достъпна цена. Цена, позволяваща на максимално широк кръг от потребители да се сдобият с такъв тип устройство и да направят ежедневието си доста по-приятно и безгрижно.    

 

Външна батерия – специалните предложения за вас в онлайн платформата на Магазина БГ

 

Вижте специалните предложения от категория „Външна батерия“, които можете да откриете в онлайн платформата на Магазина БГ:

 

-        външна батерия Power Bank 5600 mAh – първокласна външна батерия, която е възможно да използвате за разнообразни типове електронни устройства. С компактен дизайн, тя е лесна за пренасяне и ще бъде неизменно до вас, без значение какви места ви се налага да посещавате. Тази външна батерия се зарежда посредством USB кабел, който е част от предлагания от нас комплект. В зависимост от естетическите си предпочитания, бихте могли да си закупите          външна батерия Power Bank 5600 mAh в бял, черен, син, розов, жълт или зелен цвят.  

-        външна батерия SAMSUNG 30000 mAh Power Bank – външна батерия от висок клас, отличаваща се с огромен капацитет и способна да зарежда до три устройства едновременно. LED индикатор ще ви показва нивото на заряд във всеки един момент. Външна батерия SAMSUNG 30000 mAh Power Bank се предлага в два цвята – бял и сив кант.  

Външна батерия 2
Външна батерия - разгледайте при нас!

-        външна батерия (мобилна акумулаторна) POWER BANK A5 2600 mAh – тази външна батерия се зарежда от USB-слота на лаптоп, компютър или адаптер. Може да се използва за разнообразни устройства – започвайки от смартфони, фотоапарати и камери, и стигайки до Bluetooth, GPS, MP3, Mp4 и т.н. Цветът, в който ви предлагаме външна батерия POWER BANK A5 2600 mAh, е елегантно черно.     

-        преносима външна батерия Power Bank Samsung 10400 mAh – лека и удобна външна батерия, която бихте могли да носите със себе си при пътувания, разходки сред природата, къмпингувания и редица други случаи. Подходяща е за всякакви устройства, които могат да се зареждат с USB кабел. С добавени лампа за осветление и LED индикация за степента на заряда. В допълнение, преносима външна батерия Power Bank Samsung 10400 mAh разполага и със стилен и елегантен дизайн, който несъмнено би впечатлил хората около вас.  

 

Защо да закупите външна батерия от Магазина БГ?

 

Външна батерия от Магазина БГ: Първокласно качество – предлагаме ви само и единствено артикули от категория „Външна батерия“ с първокласно качество. Артикули, които са дело на водещи и реномирани производители от Китай и Европейския съюз, доказали, че използват най-иновативните производствени технологии и удовлетворяват в пълна степен очакванията на клиентите си.

 

Външна батерия от Магазина БГ: Изгодни цени -  в същото време цените, на които ще можете да закупите артикули от категория „Външна батерия“ в нашата онлайн платформа, са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар. Тези цени са достъпни за максимално широк кръг от потребители и им позволяват да реализират желаната покупка на външна батерия, която ще им предостави повече сигурност и комфорт в ежедневието.

Външна батерия 3
Външна батерия на изгодни цени с отлично качество

 

Външна батерия от Магазина БГ: Редовни промоции – в онлайн платформата на Магазина БГ редовно са налице промоции и намаления за определени продукти, в това число и от категория „Външна батерия“. Съветваме ви да следите въпросните оферти, за да се възползвате от тях в удобен момент.  

 

Външна батерия от Магазина БГ: Специални отстъпки за търговци – предлагаме продуктите си на дребно и едро, като търговците биха могли да получат и допълнителни отстъпки в цените. Ако и вие сте търговци и се интересувате от закупуването на големи количества външна батерия от нас, ви съветваме да се свържете с екипа ни, за да обсъдим заедно потенциалните възможности за отстъпка.

 

Външна батерия от Магазина БГ: Бърза доставка – осигуряваме доставка на поръчаните от онлайн платформата ни артикули до офис на фирма „Еконт Експрес“ или директно до адреса на клиента. При направена поръчка на стойност над 50 лева, доставката до офиса на „Еконт Експрес“ става напълно безплатна за клиента.    Кои са преимуществата от притежанието на външна батерия?

Външна батерия – специалните предложения за вас в онлайн платформата на Магазина БГ

Защо да закупите външна батерия от Магазина БГ?