ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Соларна осветително-зарядна система GD Light GD-8007

  • 89.00лв59.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: GD-8007

Соларна осветително-зарядна система GD Light GD-8007

    Устройство от типа All in One. Соларната осветително-зарядна система, като възобновяем източник на зелена енергия ви осигурява непрекъснат ток за осветление и зареждане на мобилни устройства при мероприятия на открито. Това е устройството, което ще ви осигури нужната автономност при продължителен престой на място без електрификация.     Предназначен е за използване при къмпингуване, ловно-риболовни излети, лагери, походи, палатки, каравани, вили и др. с по-дълъг престой, където вечер има нужда от осветление на няколко обекта едновременно, а също и от зареждане на мобилни устройства като GSM, GPS и др.

Тя се състои от соларен панел, електронен блок, LED лампи и кит за зареждане на портативни устройства (GSM, GPS и др). Акумулаторния блок може да се зарежда от слънцето посредством соларния панел от комплекта или в домашни условия от мрежата. Има вграден акумулатор DC 6V, 4 Ach, 6 SMD диода за локално осветление, четири изхода за включване на осветителни LED лампи, един USB извод за зареждане на портативни устройства, вход за 9V 3~7W соларен панел, LED сигнализация и вход AC 230V.


В комплекта: соларен панел, електронно-зарядно устройство GD-8007, три LED лампи с кабели за LED осветление всяка с отделен ключ, челник, USB кабел с комплект зарядни за най-разпространените модели портативни устройства.

   

- соларен панел - 9 V, 3 - 7 W;

- вграден акумулатор - 6 V, 4 Аh;
- USB кабел с 5 накрайника;
- 3 бр. светодиодни крушки;
- светодиоден челник;
- захранващ кабел за 220 VAC;
- връзка за носене през рамо.


Внимание: За да осигурите нужната енергия през деня трябва да осигурите максимално слънчева светлина за слънчевия панел през целия ден. При облачно и дъждовно време има вероятност да не бъде възстановен напълно запаса от ел.енергия. Изгасете или ограничете осветлението, ако то започне да мъждее или мига. При продължително съхранение да се дозарежда на всеки три месеца около 13 часа.


Технически данни според производителя:

Вграден акумулатор: 6V, 4 Ah
Входно напрежение: AC 110~240V / 50~60 Hz
Време за зареждане: 13~15 часа
Използва соларни панели: DC9V, 3~7W
Изходи: 4x DC6V едновременно
USB out
Размери: 158 х 115 х 53 мм

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!