ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

FM Transmiter V9 с блутут слушалка, USB, MP3, Handsfree

  • 36.00лв23.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: V9

FM Transmiter V9 с блутут слушалка, USB, MP3, Handsfree

Освен функции на стандартен МР3 трансмитер за автомобил, V9 устройството е снабдено и с bluetooth hands-free слушалка. Можете спокойно да приемате или отхвърляте обаждания, докато шофирате. Слушалката може да бъде зареждана и отделно с мини USB зарядно или директно от трансмитера. Bluetooth версията е 4.2. с функция за елиминиране на шумовете, трансмитера е с 2 USB входа за по-голямо удобство и повече възможности (5V-2.1A) One-click бутон на слушалката за приемане на обаждания, за да шофирате безопасно.

Можете да слушате музика в автомобила напълно безжично, както и да приемате разговори чрез функцията "Свободни ръце", да зареждате две устройства едновременно или да слушате музика през USB от флашка или директно от MicroSD. 

Лесен за употреба: Нужно е само да включите Bluetooth фукнцията на телефона си и да го сдвоите с трансмитера. Намирате честотата на FM трансмитера чрез радиото на автомобила. На дисплея на трансмитера се показва честотата на която е настроен да предава от 87,5 до 108 MHz. Може да променяте тази честота чрез натискане и задържане на централния бутон и бутоните < >, за да премахнете смущенията от близки по честота станции.

Технически характеристики:

  • LED дисплей;
  • Handfree слушалка с one-click бутон за приемане на обаждания;
  • Възможност за възпроизвеждане на MP3 от USB или Micro SD/TF карта памет;
  • 2бр. USB входа с изходящо напрежение 2.1A и 5А;
  • Радио честота: 87,5-108mHz;
  • Входящо напрежение: 12-24V.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!