ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Козметично увеличително огледало с LED осветление

  • 39.00лв23.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: JG-988

Козметично увеличително огледало с LED осветление

Ако често се гримирате по всяко време на деня, добре знаете, че гримът е особено зависим от доброто осветление. По-често това се усеща през есента и зимата, когато става светло късно и се стъмва рано. В този случай обикновена лампа за маса не свети равномерно и само едната страна на лицето, а другата е на сянка. Гримът излиза или неравномерен, или прекалено ярък за деня. Затова това е вашето решение. LED огледалото за грим е с дизайн на стойката за съхранение. Огледалото е с двойно сгъване за регулиране на ъгъла при гримиране, както и стойка за съхранение на бижута и козметика.

Магическият аксесоар е двустранно огледало с приближаване 1X и 10X.

Като 10X е увеличително огледало за подобряване на фините детайли на лицето ви, така че можете да правите сложен грим. Предимствата на продукта са, че може да се ползва и на тъмно, тъй като има LED лампа за грим, която ви дава прецизност за по-деликатен грим.

Сгъваемият дизайн е лесен за пренасяне и може да спести място. Отделението за съхранение на бижута и козметика го превръща в незаменим аксесоар за всяка дама.

Огледалото се захранва от 4 * AA батерии (не са включени) или USB кабел за зареждане (включен).

Диаметър на огледалото 15 см

Регулируема височина до 33 см

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!