ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Коледни лампички с контролер за управление Star Shower Tree Dazzler

 • 79.00лв39.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Tree Dazzler

Коледни лампички / 48 или 64 броя / с контролер за управление Star Shower Tree Dazzler

Създаването на коледно настроение у дома или пък в офиса не е толкова трудно. Нужни са малко зеленина, блясък и разбира се – лампички. Ако се сещате с неприязън за онази чанта с омотаните кабели и падналите крушки, може би е време да смените модела. Предлагаме ви изключително ефектни, лесни за поставяне и издръжливи коледни лампи - Star Shower Tree Dazzler.

Просто промушвате ринга през върха на елхата и спускате надолу лампичките. Без оплитане, без нерви и тичане в последния момент за поредните заместители. Моделът разполага с дълъг захранващ кабел и удобен контролер. Може да изберете между три режима на светене, за да направите празниците незабравими и много топли.

Насладете се на светли празници, повече време за близките и уютна атмосфера с Star Shower Tree Dazzler. Тя ще огрее вашата елха с цели 48 /или 64/ енергоспестяващи LED лампи. Цветът на кабелите пасва отлично на зеленината на елхата, за да създаде още по-красив и естествен ефект. И след като вече сте се погрижили за украсата, време е да видите какво ще остави Дядо Коледа под елхата за вас.

Ползи и предимства

 • Лесни за употреба
 • Без оплитане
 • Енергоспестяващи LED лампички
 • Подходящи за дома и офиса;
 • Избор между три режима на работа
 • Устойчиви материали
 • Празнично настроение
 • Подходящи за дръвчета до 230 см
 • 16 различни цвята

РАЗМЕР:

 • стандартен размер - 48 бр. лампички / 39 лв./
 • голям размер - 64 бр. лампички / 48 лв./

При поръчка избирате размера, като опция.

Аранжирането на коледната украса е съпроводена с изключително приятни емоции, а традиционните търговски предложения отдавна са допълнени от модерни продукти с високотехнологична структура. Класическият елемент на празничната украса –  естествената коледна елха, често се замества успешно от изкуствени коледни дръвчета, а гирляндите срещат своя подобрен вариант в лицето на блестящите коледни лампички.

Създаването на коледна атмосфера  у дома и на работното място крие съществени разлики- украсата на обществените сгради се извършва с доста забързано темпо и елхата често е заместена от еловите клонки, отделни декоративни елементи, или е създадена изцяло от красиви коледни лампички. Специалните осветителни крушки осигуряват достатъчно количество от празничния блясък, характерен за Коледа, и намират приложение навсякъде. Освен това, качествените продукти са изработени с устойчива технология, която гарантира п дългогодишната им употреба. 

Сред страхотната коледна украса в каталога ни се открояват специалните коледни лампички за елха Star Shower Tree Dazzler. Комплектът се състои от 48 /или 64/ висококачествени LED крушки, равномерно разположени върху дълъг кабел, които впечатляват с плътна и изключително ярка светлина. Светодиодните осветителни тела се отличават с характерен естествен цвят на светлинния поток, който се доближава до дневната слънчева светлина. Цветът на лъчението е абсолютно непроменлив по време на целия експлоатационен живот на продукта, който не се нуждае от никаква допълнителна поддръжка.

Приложението на този вид осветителни тела е изключително разумен вариант за изработката на прожектори и празнично осветление - всички коледни лампички с диодни крушки осигуряват мощен и невероятно ефектен блясък, който е едно от най-важните условия за създаване на празнична коледна атмосфера. Освен е са изключително атрактивни, LED лампичките се отличават с устойчивост и дълготрайност, а едновременно с това предлагат и спестяване на значително количество разходи за електроенергия. Комплектът в каталога ни съдържа лампички със сферична форма и доста по-голям диаметър, в сравнение със стандартното коледно осветление.

Продуктът е предназначен за създаване на изискана коледна обстановка и е страхотен избор както за дома и офиса ви, така и за украса в луксозни търговски центрове, административни сгради и елегантни  заведения. Съчетанието на лампичките с естествена коледна елха е изключително ефектно и подчертава цветовете на украсата по неповторим начин, но те са подходящи и за опасване на всякакви други повърхности. 

Star Shower Tree Dazzler не изключва възможността да използвате гирлянди и разнообразни декоративни детайли- елхата никога няма да изглежда прекалено претрупана, тъй като продуктът е проектиран с възможност за промяна на цели 16 цвята. Вие можете да ги адаптирате съобразно декоративните орнаменти на елхата, или в зависимост от интериора на помещението, ако им намерите приложение върху фасадата на някоя стена. Ярките цветове са подходящо решение за украса на интериорни мебели, врати и стени в големи обществени обекти, а белите нюанси предлагат класическа коледна визия и изглеждат прекрасно върху висока елха. 

Комплектът цветни коледни лампички в разнообразни нюанси се отличава и със специална опция за създаване светлинни ефекти. Специалният контролер за управление, разположен в крайните сантиметри на захранващия кабел, променя цветовата гама на продукта и настройва три различни варианта на осветяване. С помощта на трите бутона, монтирани върху малкото дистанционно управление, вие имате възможност да създадете пъстър коледен блясък в захарни цветове, режим от осем редуващи се цвята или премигваща украса от всички цветове на дъгата- върху контролера е обяснено, как определеният брой натискания на всяко копче променя нюансите и работния режим на декоративните лампички.

Комплектът Star Shower Tree Dazzler е идеалният вариант за коледна украса, но и за празнична декорация по всяко време на годината. Той е изключително подходящ за създаване на уютна атмосфера в изискани заведения, при различни специални поводи. Мултифункционалният продукт е наличен само в нашият онлайн магазин за коледни лампички, където можете да откриете и всякаква разнообразна декорация за дома. 

Конструкцията на ефектните LED лампички за украса изключва възможността от заплитане на захранващия кабел, и увреждане на осветителните тела. Крушките са със сравнително голям размер и са разположени на равни разстояние едно от друго, така че съхранението им няма да е съпътствано с объркан кабел и счупени лампички. Поставянето върху коледното дръвче също се извършва доста бързо и лесно, а размерите на лентата са подходящи за украса на коледна елха, висока до 2.30 м. Комплектът разполага със специален пръстен, който се промушва през върха на елхата и лампичките просто се спускат свободно надолу.

Star Shower Tree Dazzler са изключително елегантни и атрактивни коледни лампички за елха, които се предлагат в онлайн магазина ни само сега, на невероятно изгодна цена. Възползвайте се от прекрасната възможност и си осигурете дълготрайна коледна украса, която ще използвате поне няколко години. Действително, голям процент онлайн магазини предлагат евтини коледни лампички, но не и с визията и мултифункционалните ефекти на Star Shower Tree Dazzler.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!