ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

ТИТАНОВ КОЛАН С ТОПЛИННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ - облекчава болките и повишава имунитета!

  • 39.00лв16.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: TITANIUM BELT

НОВО!  ТИТАНОВ КОЛАН ПРОТИВ БОЛКИ В КРЪСТА , СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ И ДР.

    ТИТАНОВ ЛЕЧЕБЕН КОЛАН 
- ИНФРАЧЕРВЕН ЗАТОПЛЯЩ ЕФЕКТ!
- ОБЛЕКЧАВА БОЛКИТЕ ПРИ АРТРИТИ, НАПРЕЖЕНИЕ В КРЪСТА И КОРЕМА и др.
- ПОВИШАВА ЗАЩИТНИТЕ СИЛИ НА ОРГАНИЗМА!
 
    Лечебният титанов колан е продукт на съвременна нано-био технология и високотехнологични иновации. Той отделя топлина, отрицателни йони и инфрачервени вълни и е в резонанс с човешкия организъм.
    Благодарение на титаниевата суперпроводимост електрическите импулси в комбинация с нано-био-функционални материали с термоелектрически и пиезоелектрически ефект, спомагат за възстановяване на загубените от тялото енергийни аниони. 
Дълбоко проникващите в тялото инфрачервени лъчи имат термален ефект , подобряват циркулацията на кръвта, активират клетките, стимулират обмяната на веществата, подобряват метаболизма и в резултат облекчават болките и повишават защитните сили на организма.
Титановия колан е подходящ срещу болести на лумбарните прешлени, заболявания на цервикса (шийката на матката при жените), възрастови артрити, ревматоидни артрити, болки в кръста, причинени от различни заболявания, стомашно-чревни проблеми, болезнена менструация, подувания в долната част на корема, чувство на студ и други заболявания.

Коланът се поставя на кръста и за около 30 минути се получава  лечебно затопляне на тялото. 
Ежедневно коланът се използва не повече от 3 часа.

Коланът е неподходящ за деца и бременни жени, при чувствителност към загряване и кожни заболявания, при носене на пейсмейкъри, а при алергии след консултация с лекар. 

При ползване на колана е възможно локално зачервяване, или леко парене, които изчезват след преустановяване на процедурата. 
Коланът не се пере, а само се забърсва внимателно с влажна кърпа. Забранено е почистването на колана с химически препарати.
Коланът е с дължина 120 см. и широчина 10-14 см.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!