ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Ортопедичен колан ортеза за корекция и поддържане на стойката и за облекчаване на болките в гърба

  • 39.00лв19.90лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Sitting Back Support

Ортопедичен колан ортеза за корекция и поддържане на стойката и за облекчаване на болките в гърба

 

Описание на продукта:

 

Поддържащ колан за опора на гърба и коректор на стойката. Колан за облекчаване на болки в гърба

 

Вие сте някой, който прекарва дълго време в офиса на бюро и компютър, прегърбен над клавиатурата със свити рамене, наведен напред към монитора си и с непрекъснато напрежение в гърба и кръста

 

Развили сте лоша стойка при стоене и седене и искате да я подобрите, преди да е станало твърде късно, за да възвърнете загубения комфорт и подвижността на гърба си.

 

Как работи?

 

Когато се носи, коригиращият колан физически държи раменете ви назад. Ще забележите подобрение в стойката си, когато мускулната памет се възстанови. За да коригираме стойката, трябва да повишим постуралната си осведоменост с помощта на това устройство за трениране на стойката. Умът в крайна сметка ще поеме и ще изпълни тези задачи без съзнателна мисъл. Предишните научени навици за лоша стойка се заменят с по-добри навици.

 

Ако първоначално почувствате изтръпване, не се паникьосвайте. Това ще изчезне, когато свикнете с правилното подравняване на врата, раменете и цервикалния гръбначен стълб.

 

КАКВО да направите за ефективна употреба?

 

Експертите препоръчват ортезата да се използва за по-малко от два часа всеки ден. Това помага при тренирането на основната мускулна памет и в крайна сметка помага да обучите отново стойката си. Носенето на колана за горната част на гърба за продължителен период от време може да ви накара да станете твърде зависими от него.

 

Продуктовият пакет включва:

 

1 x Колан за гръб

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!