ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Тример за подстригване Micro Touch Max

  • 25.00лв10.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Trimer Micro Touch Max

Тример за подстригване Micro Touch Max

Възприеман като "всичко в една лична машинка за подстригване", MicroTouch MAX работи с една AAA батерия и има вградена ярка светлина, за да ви помогне да видите проблемните точки. В сравнение с други тримери, MicroTouch MAX е с гумена хватка около тялото на уреда. Дръжката ви позволява да получите солиден захват на машинката и да упражнявате контрол с точност.

За поддържане на бакенбарди, мустаци и бради в перфектно състояние, нежен и към най-чувствителната кожа. Бързо и лесно може да премахнете окосмяването по врата, както и по цялото тяло. Кажете "не" на нежеланите косми в носа, ушите и тъжните вежди!

Цилиндричното тяло на MicroTouch MAX е около един сантиметър в диаметър и се стеснява надолу към режещата глава. Това е удобен размер и прави MicroTouch MAX лесен за маневриране.

Тримерът идва с две тримерни приставки за общо три дължини на подстригване (две, четири и шест милиметра) и четка за почистване. Всички те са изработени от прозрачна пластмаса.

Цвят на тримера: зелено и черно.

Продуктът подстригва косъмчетата навсякъде с микро-прецизност. Лесен е за използване и премахва нежеланото окосмяване мигновено и безболезнено.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!