ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

GPS Tracker G12 - интелигентен водоустойчив локатор за проследяване на домашни любимци /кучета, котки/, автомобили и др

  • 139.00лв96.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: G12

GPS Tracker G12 - интелигентен водоустойчив локатор за проследяване на домашни любимци /кучета, котки/, автомобили и др


G12 Универсален водоустойчив нашийник за GPS местоположение за домашни любимци за котки, кучета, автомобили и др. Позициониращ тракер, локализиращ обекта в гугъл мапс чрез приложение за Android и IOS: GPS365


1 [Разширено GPS позициониране]: Използвайте множество режими на позициониране, като GPS + AGPS + BDS + LBS + WIFI. В допълнение, четирибандовата глобална GSM + GPRS система може да гарантира, че получавате точна информация за местоположението и висока скорост на позициониране.


2. [Многофункционален]: Поддържа проследяване на геозона, историческа оценка на местоположението, SOS, търсене на устройство, будилник, режим „Не безпокойте“ и крачкомер. Помогнете за безопасността на вашия домашен любимец.


3 [Дистанционна работа]: Поддържа дистанционна работа, оборудвана с високочувствителен микрофон, можете да слушате звука около тракера - в реално време. Освен това можете да изключите или рестартирате тракера - чрез дистанционното управление.


4.[Изящен и изискан дизайн]: Тежи само 28 грама и е лесен за носене. Висококачествените материали го правят здрав и издръжлив. С нашийник за домашни любимци можете да го завържете около врата на вашия домашен любимец, без да се притеснявате, че ще го загубите.


5 [Гаранция за сигурност и защита IP67]: Използвайте SIM картата, за да активирате продукта. Алармената функция помага да се гарантира неговата безопасност. Освен това има ниво на защита IP67 за предотвратяване на прах и краткотрайно мокрене.


Характеристики и предимства:


1.Този локатор за домашни любимци е изработен от висококачествен PC материал, с IP67 водоустойчива функция, здрав и издръжлив.


2. Този локатор за домашни любимци използва множество режими на позициониране, като GPS, AGPS, BDS, LBS, WIFI и др. Всички те могат да гарантират, че получавате точна информация за местоположението и бърза скорост на позициониране.


3. Този електронен локатор поддържа проследяване на геозони, историческа оценка на местоположението, SOS, търсене на устройство, будилник и т.н., за да защити безопасността на вашите домашни любимци по всеобхватен начин.


4. Оборудван с високочувствителен микрофон и система за дистанционно управление, този електронен тракер може не само да ви помогне да слушате звука около тракера в реално време, но също така можете да изключите или рестартирате тракера дистанционно от телефона, както и множество функции да управлявате чрез команди с SMS от телефона.


Използвайте SIM картата, за да активирате продукта, а функцията за аларма помага да се гарантира неговата безопасност.


За активиране и управление следвайте ръководството с инструкции


Параметри:


Име: Интелигентен локатор за домашни любимци

Материал: пластмаса + метал + електронни компоненти

Размер: около 5,33 * 2,9 * 2,2 см

Тип батерия: полимерна литиева батерия

Капацитет на батерията: 500mAh

Метод на зареждане: магнитно зареждане

Време за зареждане: около 2 часа

Режим на стендбай: до 6-10 дни

Време за работа – до 3 дни

Метод на позициониране: GPS + AGPS + BDS + WIFI + LBS

Точност на позициониране: 5M

Водоустойчив рейтинг: IP67

Цвят: черен


Съдържание в комплекта:


1 * Тракер

1 * каишка

1 * Магнитен кабел за зареждане от USB

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!