ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Количка Max Racing Climb Force с дистанционно управление, движеща се и по стени

  • 35.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Car-139-6

Количка Max Racing Climb Force с дистанционно управление, движеща се и по стени

Малка кола с дистанционното управление във формата на космически кораб. Радиоуправляемата играчка може да се катери по стените благодарение на уникалното си покритие на колела. Колата се управлява от джойстик с форма на плоча, върху което в допълнение към стандартните бутони за джойстик има и няколко допълнителни индикатора, включително подсветката на автомобила и негов специален режим.

Racer Качи Force, която върви по стените и тавана – е една от последните най-интересни нововъведения. Колата ще ви доведе до дивата наслада на цялото ви семейство, независимо от възрастта. В крайна сметка, те не са виждали това! Машината е оборудвана с най-новото устройство “VENTURI”. Вградените в колата турбини засмукват въздух, създавайки вакуум, а гъвкавото „окачване“ го поддържа, като по този начин поддържа тежестта на колата. Принципът на вакумната система позволява тя да се изкачва и да се движи стабилно върху всякакви плоски повърхности в режим WALL: включително стени, тавани, прозорец, под, огледала и килери. Тя може да достигне скорост до 7 км в час. Тази чудна кола се управлява с помощта на инфрачервено, дистанционно управление.

Лявата страна и задната светлина ще се включат при завиване наляво; светлините от дясната страна ще се включат, докато завивате надясно. Едно безкрайно забавление за децата. Можете да зареждате колата чрез дистанционното управление, което има кабел за зареждане, също може да се зарежда чрез щепсела, лаптоп и т.н. с включения USB кабел. Този автомобил с дистанционно управление е изработен от трайни ABS материали, гарантиращи, че има силна устойчивост на удари и силно удароустойчиво тяло.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!