ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Многоъгълна регулируема сгъваема измервателна линийка. Шаблон за измерване на неравности.

  • 29.00лв19.90лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: 6-tool

Многоъгълна регулируема сгъваема измервателна линийка. Шаблон за измерване на неравности.

Регулируема линия за качествено, прецизно и точно измерване. Тя е подходяща за измервате на ъгли, шаблони и др. Можете и да измервате точно големи и малки участъци с повърхности от всякакъв вид: дърво, камък, теракот, фаянс и др. Регулируемата линия е изключително издръжлива и с удобен захват на работа. Сгъва се лесно, притежава затягащ се механизъм, което ви позволява да извършвате работата с една ръка. Лека и лесно преносима.

Още относно този артикул:

    Висококачествени материали: Многоъгълната измервателна линийка е изработена от висококачествена 5 mm алуминиева сплав, с издръжливи метални копчета и болтове, а повърхността е покрита с черен оксиден слой. Шесткратният измервателен уред е устойчив на ръжда и няма да ръждясва. Линийката е по-здрава и по-издръжлива от пластмасовата линийка. При нормално съхранение може да издържи дълго време в кутията ви с инструменти.

    Лесен за използване: Ъгловата линийка има шест части линийка и метални копчета, с 3 отвора за позициониране. Можете да регулирате шестте метални копчета във формата, от която се нуждаете, след това да я заключите и след това да инсталирате линийката върху материала, който трябва да бъде изрязан, бързо да начертаете размера и да го изрежете, което спестява вашето време и подобрява вашата работа и производителност .

    Лазерно гравиране: Този инструмент за измерване на ъгли е мащабиран със специална технология за лазерно гравиране. Той е много устойчив на износване и може да се използва дълго време, без да се притеснявате от корозия. Има две скали в метрична и инчова система, които са много подходящи за прецизно измерване на ъгли. Те няма да се износят поради използването, а цифровата скала ще остане на линийката завинаги.

    Лесен за носене: Шесткратната линийка за измерване на ъгли е отличен преносим инструмент, лесен за сгъване, спестява място и лесен за съхранение, можете дори да я поставите в джоба на дрехите си и да я носите по всяко време или да я поставите в раница, чанта или майсторски куфар.

    Множество приложения: Супер удобен и прецизен инструмент, който улеснява трудните задачи и всеки проект, за който се сетите. Много подходящ за дърводелски изделия, тухли, плочки, теракот, фаянс, дърво, стъкло, камък, ламинат, строителни и инженерни проекти и други! Това е идеален шаблонен инструмент за дърводелци, зидари, фаянсаджии, занаятчии, майстори и „направи си сам“.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!