ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Покривало за мотор, скутер или велосипед

  • 19.90лв9.99лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Cover L

Покривало за мотор, скутер или велосипед

 

Предлагаме покривало за мотор L размер /230х130 см/, което ефективно предпазва както от вредите влияния на UV лъчите, така и от дъжд, сняг, прах и други механични замърсявания. Закрепването му е здраво и няма начин вятъра да го отвее, дори и при много силни бури.

 

Може да се използва за покриване на мотоциклет, мотопед, велосипед и др.

 

Ако сте запален моторист, сигурно обичате да се грижите за мотора си, така както се грижите за себе си. И сте наясно, че тази грижа не приключва със сигурността, мощността и възможността да се наслаждавате на високите скорости, без да рискувате здравето си излишно. Със сигурност сте измислили и начин да предпазвате мотора си, когато завали, когато не го карате - за през нощта, през зимата и в случаите, когато не сте с него. Но въпреки това, ви гарантираме, че ако изберете този модел покривало, ще останете доволни.

 

Ако сте моторист отскоро или тепърва се насочвате към тази неустоима страст, то ви съветваме да помислите за ефективно решение за предпазване на мотора от атмосферни влияния и замърсяване. И докато четете тази страница, обърнете внимание на предимствата на това покривало, струва си да го имате, за да ви служи вярно.

Имайте предвид, че неблагоприятните влияния са особено неприятни в големия град, а все по-често и в малките населени места. Има много прах, която се полепва по мотора. Има мръсни дъждове, които донасят кал и киша. Има вредни UV излъчвания от слънцето, които влияят зле на метал, кожа, гума, пластмаса...

Ето защо се стараем толкова да насочим вниманието ви към това покривало за мотор - то е удобно, здраво и ефективно. Универсално е и е подходящо за всички мотоциклети, при които се използва L размер.


Характеристики:

 

§  Артикул: Покривало за мотор L размер

§  Тип: Универсално.

§  Материал: 100% полиестер.

§  Размери: 230 х 130 см.

§  Комплект: 1 бр. покривало

§  Цвят: Сребрист.

 

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!