ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Професионална машинка за подстригване и оформяне JX-189 с акумулаторна батерия и ретро дизайн

  • 29.99лв19.99лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: JX-189

Професионална машинка за подстригване и оформяне JX-189 с акумулаторна батерия и ретро дизайн

 

Описание:

• Нисък шум и функционалност: Машинката за подстригване е подсигурена с 5 вата професионален и мощен мотор, който може да осигури ефективно бръснене и подстригване, като в същото време шумът е контролирано нисък. Дори вашето бебе няма да се събуди, подстригвайки го, докато спи. Компактният и лек дизайн позволява на тази машинка да подстригва леко, да се движи над главата, което води до удобно и лесно подстригване.

Регулируема дължина: Според различните дължини на косата, той е оборудван с гребен за позициониране с необходимата дължина, от 1 mm до 4 mm, дължината може да се контролира свободно. Просто регулирайте гребена на подходяща височина за подстригване. Начинаещите също могат лесно да започнат. Можете да създадете различни прически у дома. Тази мъжка машинка за подстригване е специално създадена за изкуството на фризьорството. Професионален дизайн на бръсната глава, не засяга и не наранява скалпа.

• USB зареждане: Уникалната машинка за подстригване е оборудвана с жично/безжично зарядно устройство, което може да се използва както за зареждане, така и за включване. Вградена литиева батерия 18500,1200 mah, зареждане за 2-3 часа и непрекъсната работа до 2-4 часа. USB портовете за зареждане ви позволяват да свързвате USB адаптери, лаптопи, мобилни захранвания и други USB устройства. Можете лесно да видите състоянието на батерията, зелено, когато се използва и червено, когато се зарежда. което е удобно както за семейството, така и за пътуване.

Титаниево острие: Професионално фризьорско острие. T-образно острие, което не наранява скалпа и не корозира. Всички стилове на коса могат да бъдат изгладени. Главата на ножа е с кух дизайн, страна за L-тип, триизмерна опорна длан и не се разхлабва. Бързо и прецизно рязане, може да се самоподрязва. R-образна заоблена глава, нежен контакт с кожата, не наранява повърхността на кожата, по-безопасно и свободно натискане и рязане. Подходяща за всеки вид коса и ретро прически.

Изящен външен вид: метален външен вид, бронзово тяло, гравирана текстура, кръгла дръжка, която е лесна за хващане и използване. Ретро външният вид е стилен и елегантен, устойчив на износване и не избледнява, текстурата е подобрена, а ръката се усеща по-добре. Бутона се намира в края на машинката за подстригване и не заема място. Златният блясък подчертава вашия вкус и стил.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!