ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Външна батерия Power Bank UKC 30000 mAh мобилно зарядно устройство с дисплей

  • 49.00лв26.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: Out Of Stock

Код на продукта: UKC 30000 mAh

Външна батерия Power Bank UKC 30000 mAh мобилно зарядно устройство с дисплей

Резервен източник на захранване:

Преносимата батерия е чудесна за тези, които трябва да имат мобилна батерия наблизо за различни цели: зареждане на смартфон, таблет, смарт часовник, включване на фенерче или вентилатор. Резервът от 30 000 mAh ще ви позволи да зареждате телефона или таблета си няколко пъти (в зависимост от модела). Поддръжката на технология за бързо зареждане значително ускорява процеса на възстановяване на енергията.

Литиево-йонна батерия:

Използването на висококачествени литиево-йонни батерии се превърна в ключ към продуктивна работа, оптимална консумация и бързо преобразуване. Конверсията се е увеличила значително и вие получавате пълно и достатъчно бързо зареждане. Осигурена е защита от най-често срещаните неприятни фактори: както от механични повреди, така и от нестабилни източници на ток и напрежение, които водят до прегряване, късо съединение, презареждане и др.

Интерфейси:

Слот панелът на Powerbank използва два входни порта micro USB и 8 PIN /IOS/, както и два изхода (USB). Тази комбинация ще ви позволи едновременно да зареждате вашия две устройства, както и удобно да попълвате изразходвания заряд. LCD екранът винаги ще ви покаже колко заряд (в проценти) остава в захранващата банка, което е модерна и много полезна функция.

Винаги с вас:

Малка и удобна за пренасяне батерия, която има сравнително малко тегло, а същевременно дава голям запас от енергия, което е важно при условия, когато наблизо няма източник за връзка с ел. мрежата.

Благодарение на малък дисплей на корпуса на устройството, можете лесно да разберете нивото на заряд в %, като и токът и напрежението на зареждане

Характеристики:

Производител: UKC
Капацитет на батерията 30000 mA
Тип батерия Li-Ion
Изходи: USB1 - 1А, 5V, USB2 – 2,1A, 5V
Kорпус : Пластмасов, черен
Входно напрежение 5 V
Входящ ток 2000 mA
Входове за зареждане на батерията 5 V -  micro USB, 8
PIN

Разполага с цифров LED индикатор за нивото на заряд на батерията.

Размери
Дължина 150 мм
Широчина 75 мм
Височина 12 мм
тегло 300 гр

Съдържание в комплекта:

Батерия UKC - 1 бр.
Кабел USB-microUSB - 1 бр.

транспортна кутия.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!