ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Звездна лампа планетариум Star Master, LED проектор звездно небе

  • 26.00лв15.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Star Master+

Звездна лампа планетариум Star Master, LED проектор звездно небе  

    Проектор Sky Night Light – Напълнете стаята си със звезди и лунна светлина, така че да се чувствате под звездите!

    Насърчаване на съня – Тази звездна лампа е страхотна нощна светлина за вашите деца, които се страхуват от тъмното преди лягане, има 4 броя LED перли със синя светлина, топла светлина, зелена светлина, червена светлина, светлината е приятна и не е ослепителна.

    Нощно осветление със звезден проектор - Светлината за декориране на бебешката стая не само дава на вашето дете универсално астрономическо преживяване и насърчава любопитството му, но също така дава възможност и на вас да създаде романтична обстановка.

    Продуктът има три бутона А, В и С , чрез които променяте режимите и цветовете на светене, вкл/изкл на въртенето.   

    Нощната лампа Romantic cosmos излъчва чрез 4 LED с реализиране на 360 градусова панорамна проекция, така че вие ​​и вашите деца да се чувствате, като поставени в красивата галактика, така че ще видите ярки червени, зелени и бели звезди, които се въртят и мигат из стаята.

 

   Тази лампа е чудесна за събуждане на любопитството на децата към вселената и астрономическите науки. Можете дори да локализирате галактиката, в която живеем, и някои по-известни звезди. Това е нова популярна лампа за проектиране на космически звезди. Може да ви помогне да върнете вселената обратно у дома, предоставя ви част от звездното небе, което променя цвета си, върти основата си и ще има различно цветно пространство, така че да намерете съзвездието, към което принадлежите. Идеален е за украса, рождени дни и партита.

   Можете да изберете различните методи на захранване, USB кабел или батерии. Пренесете невероятната красота на Вселената във вашия дом. Перфектен за детската стая, вашата стая за медитация, вашата спалня, романтична вечер или за да направите всяко парти моментално по-забавно.

  Позволете на децата си да бъдат изумени от красивата галактика в стаята си и да се доближат още повече до луната и звездите.

Върху лампата е поставен матов купол, който разсейва светлината и се сваля при работа или се поставя, ако желаем да служи само като нощна лампа, без да прожектира из стаята.


Лампата се предлага в три цвята: син, розов и лилав - избира се като опция при поръчка.


    Име на продукта: Въртяща се прожекционна лампа Star Master Dream

    Цвят на излъчване: Многоцветен

    Тип на източника на светлина: LED

    Тип на захранване: Захранван от батерии ААА или от USB 5V

    Предпазен купол – сваля се при работа на лампата

    Материали: пластмаса

 

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!