ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Прожектор за DJ диско парти и сценично осветление Big Deeper LPC008 DJ Stage Led Par Light с 1,5W X 54 RGB

  • 139.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: LPC008

Big Deeper LPC008 DJ Stage Led Par Light с 1,5W X 54 RGB прожектор за DJ диско парти и сценично осветление


Относно този артикул

 

    МОЩНО СЦЕНИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ - Big Deeper LPC008 Led Par има обща изходна мощност от 82 вата. Осигурява ефектна яркост и ярки цветове сценично осветление с комбинация от 1,5W x 54 (3-IN-1) RGB светодиод. Big Deeper LED пар използва най-новата LED технология, при която всеки диод може да произвежда червени, зелени и сини цветове поотделно или заедно, също така ви позволява да имате различни цветове, както ви е необходимо в различни случаи.

 

    МНОГО РЕЖИМИ НА УПРАВЛЕНИЕ - Тези DJ Led Par светлини се предлагат с множество режими на LED сценично осветление, които са лесни за управление чрез DMX-512, автоматично възпроизвеждане, звуково въздействие, строб, самостоятелен, главен/подчинен, работа без трептене и меню с 4 бутона с цифров дисплей и с богати усъвършенствани вградени програми. Може да се управлява и чрез самостоятелни режими и режими звук към светлина, което означава, че тази светлина може да работи съответно, когато звукът я управлява - цветомузика.

 

    НАЙ-ДОБРИЯ КЛАС ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА – Big Deeper Led Par е оборудван с ултра тихи охлаждащи вентилатори и алуминиева охлаждаща плоча за по-добро разсейване на топлината, освен това всеки светодиод има устойчивост, за да поддържа работата им поотделно, така че да осигури добро разсейване на топлината и да направи продукта с по-дълъг живот.

 

    ОПЦИЯ ЗА ПАРТИ СВЕТЛИНИ - Big Deeper LPC008 Led Par Light е универсална ярка светодиодна лампа за DJ Stage Disco с невероятни модели за промяна на цвета и вградени програми. Той е идеален за сценични осветления, парти светлини, клубни светлини, както и за сватбени и др. тържества.

 

    ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАНЕ - Тази лампа за сценично осветление се предлага с регулируема метална дръжка с двойни монтажни скоби и винтове за закачане или инсталиране на стена или поставяне на земята.

 

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!