ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

LED RGB ринг лампа 12‘‘ с дистанциооно за заснемане на видео и фото със стойка за телефон и трипод 210 см

  • 59.00лв45.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: MJ33-12"

LED RGB ринг лампа 12‘‘ с дистанциооно за заснемане на видео и фото със стойка за телефон и трипод 210 см

 

Спецификации:

 

LED RGB лампа-ринг за заснемане на видео или фото в комбинация със стойка за телефон. Тази лампа като осветяване отговаря на изискванията за поток светлина на повечето заснемания на видео или фото кадри, подходящи за качване в интернет пространството, селфи снимки или видео за YouTube. Всичко това идва със стабилна стойка-статив за селфи ринга с височина до 210 см.  

LED RGB кръговата светлина за снимки и видео се предлага с регулируема гъвкава стойка, която седи във вътрешноста на кръга и на нея може да поставите вашия смартфон. Стойката за телефон може да захване апарат със ширина от 52 до 105 мм.
28 сантиметровия голям светодиоден ореол е нужно да бъде поставен върху статива от комплекта.  

В комплекта има и свръзка тип ябълка, която може да се ползва към трипод за фотоапарат със стандартно захващане, ако имате такъв и селфи ринга.  

Захранващия кабел е с дължина 2 метра и на него е разположен малък пулт за управление. Плавен контрол на интензитета - От 10% до 100%

 

Селфи кръга има 168 LED диода и може да регулирате светлинния поток от най-светло до тъмно чрез бутони от пулта за управление.  

Можете така да настроите светлинните условия, че да постигнете голямо разнообразие от тонове на кожата, за да отговарят на вашите нужди за перфектна снимка или видео.

 

Този селфи ринг за снимки и видео може да осигури осветление от студено бяло до топло бяло (3200K/5800K). Тази функция се командва също от пулта за управление.

 

Селфи ринга разполага и със включени 15 нюанса в цветния диапазон -  RGB.

 

Светлинен поток - до 1000lm.

 

Ринга се захранва от USB 5V DC и се включва в устройства, които поддържат USB порт, като лаптоп, компютър, Power Bank за захранване, USB зарядно, променливотоков адаптер и др.   

 

Комплекта включва:

 

1 бр. Селфи ринг 28 см. диаметър.
1 бр. Свръзка тип ябълка между трипода и селфи ринга.
1 бр. Стойка за телефон която може да хване апарат със ширина до 80 мм.
1 бр. Стойка за селфи ринг с височина регулируема до 210 см.

1 бр. Дистанционно управление

 

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!