ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Смарт Андроид ТВ Бокс – Мултимедия плейър X96Q, Smart TV BOX, 4GB, 64GB, WiFi

  • 159.00лв99.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: Out Of Stock

Код на продукта: X96Q

Смарт Андроид ТВ Бокс – Мултимедия плейър X96Q, Smart TV BOX, Android 10, 4K, WiFi, Ram 4GB, Rom 64GB

Новият X96Q TV box с напълно реални характеристики!

 64 бита, 4GB DDR3, 64GB EMMC flash вградена памет и всичко това ви позволяват да се наслаждавате не само на филми в 4К ултра HD резолюция, но и да играете 3D игри с максимални настройки за качество. Можете да се свържете към мрежата, като използвате кабел и Wi-Fi.

Какво е TV Box? 

TV Box е ново поколение устройство към вашия телевизор, с което ще може да гледате много български и чуждестранни ТВ канали.

Чрез него може да сърфирате в интернет, да гледате най-новите филми, сериали, видео клипове и да слушате музика в реално време, без да се налага да ги теглите.

Дава ви възможност да играете любимите си Android игри на голям екран, както и да ползвате всички приложения на от Google Play Store (Viber, Skype, Youtube и др.)

Това е мини компютър с Android операционна система, който ви предлага всички функционалности на таблет или телефон, с разликата, че се свързва към монитор или телевизор.

Това устройство превръща всеки телевизор в Смарт с Адроид операционна система.

Може да изтеглите приложения, с които да гледате хиляди TV канали напълно безплатно. Може да сърфирате в интернет и да теглите или да гледате филми онлайн.

Свързва се чрез HDMI порт или аудио-видео вход.

Предимството му е, че може да го носите навсякъде и да го ползвате, когато пожелаете: на вила, на село, на гости или на друго място, вземате го с вас  и когато пристигнете го свързвате. Всичко, което сте му инсталирали се запазва и може да го използвате на всеки телевизор/монитор.

Изисква се само интернет връзка.

Има инсталиран GOOGLE PLAY STORE за сваляне на каквото си пожелаете - приложения, музика, филми, игри.

Интернет връзка посредством WiFi 802.11  или LAN кабел, няма забележка към WiFi сигнала.

Има възможност да се свърже с телевизор чрез HDMI кабел, който е в комплекта или с аудио видео кабел( не е в комплекта).

Поддържа Mirаcast – може да възпроизведе екрана на вашия таблет или смартфон на HDMI екран безжично, а Airplay функцията позволява да споделяте и стриймвате снимки, музика, филми безжично от iPhone, iPad, iPod.

Предимства на TV Box?
- Ползвай тв бокс без месечни такси и абонаменти!
- Лесен за управление!
- Предлага цялата функционалност, която може да ви даден един смарт телефон или таблет! 
- Лесно преносим и може да го ползвате навсякъде, където имате достъп до интернет!

X96Q Smart TV box е устройство, което превръща стария ви телевизор в Super Smart TV! По-лесно за ползване от  компютър, по-удобно от телефон. TV box на Български език и всичките му функции за вашият обикновен телевизор. TV BOX X96Q всъщност се явява пълноценен компютър, който дава друго измерение на домашните забавления!

Смарт ТВ Бокс X96Q ви позволява да гледате Българска телевизия, както и други чуждестранни телевизии. IPTV телевизия и то без да заплащате никакви такси.

С X96Q TV box 4К вашия обикновен телевизор става СМАРТ телевизор, а също така със смарт TV-box можете да превърнете и всеки компютърен монитор в Смарт телевизор.

Има вградени приложения Wi-fi, с което може да прехвърляте картината от вашия телефон или таблет през Wi-fi директно на големия екран на телевизора Ви, като по този начин ползвате приложения, видео и др. директно на големия екран, управлявани от телефона в ръцете!

Устройството е с Android 10 с меню на Български и още много езици.

Може да превърнете телевизора си в смарт с това устройство. На практика тв бокса превръща цифровия ви телевизор в смарт телевизор без ограниченията налагани от фирмените смарт телевизори, благодарение на отворената Андроид система. Без проблеми възпроизвежда от 480 до 4к@60fps ULTRA HD видео с отлично качество и български субтитри. Имате си, ако желаете Facebook, Skype, Firefox, Chrome, Viber, Youtube...

X96Q разполага с 2 стандартни USB 2.0 порта. Можете да ползвате TV приставката с клавиатура и мишка. Също така можете да включите външни HDD, камери, флашки, джойстик, принтери и др. HDMI порта позволява връзка с телевизор или проектор, за да се насладите на картина с високо качество и резолюция 4K.

TV BOX X96Q поддържа 4K ULTRA HD, Хардуерно декодиране на H.265/HEVC видеоформат, 4K в 10 bit видео и HDMI CEC.

Комплектът включва:

  • Смарт ТВ бокс X96Q 
  • Дистанционно
  • HDMI кабел
  • Адаптeр за захранване от 220V

Транспортна кутия

 

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!