ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Турмалинови накитници - 2 броя

  • 19.00лв12.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Tourmaline wrist

Турмалинови накитници - 2 броя

Накитникът е създаден по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Те са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна. Вградените високоактивни елементи отдават своето действие по време на използването на продукта.

За какво може да се използва турмалиновия накитник?

· Болка и схващане в областта на китките, дланите и пръстите на ръцете;
· Артроза и артрит на пръстите на ръцете;
· Шипове, подутини и отоци по ръцете, дланите и пръстите;
· Болки в ставите при промяна на времето;
· Навяхване в областта на китките;
· Подобрява циркулация и очиства кръвта;
· Нормализира артериалното налягане;
· Ускорява зарастването при фрактури;
· При напрежение и умора на ръцете или пръстите;
· Изтръпване, измръзване и синдром на студените ръце;
· При активно спортуване или тежки физически натоврвания;
· Активира енергийните меридиани;
· Повишава имунитета и има общо-укрепващо действие.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Използването на накитника води до постигане на бърз и траен резултат. В рамките на няколко минути се усеща загряващ ефект. В общия случай за максимален резултат е препоръчително преди употреба, накитника леко да се навлажни.
Продуктът може да се използва и без да се навлажни, но в този случай за появяването на затоплянето на кожата е необходимо повече време.

При употреба на турмалиновата накитник е възможна появата на зачервяване и усещане за парене. Те са напълно нормално явление и не пречат на кожата, като след сваляне бързо изчезват.

Препоръчителното време на първите сеанси е 5-10 минути 2 пъти на ден. След 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10-15 минути 2 пъти на ден и да се поддържа такъв режим 3-4 месеца. След едномесечно прекъсване курсът може да се повтори като се съблюдава същия режим.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ!
Да не се използва при хора с висока температура, при открити рани на кожата, травма на меките тъкани в областта на използване на накитника, при бременни жени и малки деца. Бъдете внимателни ако имате кожни алергии. Не носете накитника ако имате склонност към силно кръвотечение, след прекаран хеморагичен инсулт, при хиперфункция на щитовидната жлеза, при индивидуална непоносимост.

Не се препоръчва носенето на турмалиновият накитник ако за вашето състояние загряващият ефект е противопоказен (ако лекарят ви е препоръчал това).

КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАКИТНИКА
Изплаквайте накитника на ръка с хладка вода, без перилни и миещи препарати. Не я дръжте дълго време във вода, за да не нарушите нейните свойства. Не я извивайте на ръка! Да не се суши със сешоар! Да се подсуши с кърпа и да се остави на хладно и проветриво място до окончателно изсъхване.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!