ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Стойка за телефон за кола, универсална и въртяща се на 360 градуса

  • 23.00лв9.99лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: ST-03

Стойка за телефон за кола, универсална и въртяща се на 360 градуса


Тази поставка за телефон за огледало е идеална за всеки, който иска шофира със свободни ръце, докато използва телефона си за разговори или навигация. Ъгълът е регулируем и може да се завърта на 360°, така че можете да намерите идеалния ъгъл на гледане, независимо в каква позиция сте. Стойката е лесна за използване и няма да ви пречи, докато шофирате. 


Поставката за телефон за кола също поддържа хоризонтално и вертикално превключване на екрана, ъгълът на навигация може да се регулира по желание, което е удобно за вас при планиране вашият идеален маршрут. Стойката за телефон е с оригинален и в същото време практичен дизайн, при използване просто поставете или издърпайте стойката за телефон в колата от огледалото за обратно виждане. Когато не я ползвате, можете да я завъртите и скриете зад огледалото.

Благодарение на въртящия се на 360 градуса шарнирен механизъм има свободна настройка на ъгъла на гледане. Освен за огледало за кола, стойката може да се монтира към шкаф, бюро, маса, таблата на леглото и др.

Може да се захване към металната стойка на подглавниците на предните седалки и да се използва от пътниците возещи се на задните седалки.

Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!