ТЕЛЕФОНИ: 0887 767 575 / 0898 504 867
 

Забавен пеещ, повтарящ и танцуващ кактус играчка Cactusino

  • 39.00лв19.00лв

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: Cactusino

Забавен пеещ, повтарящ и танцуващ кактус играчка.

 

ОПИСАНИЕ:

 

Кактусът е изработен от безопасни, меки, удобни и нетоксични материали, за да бъдете спокойни за здравето на детето си. Играчката работи с батерии, така че да може да забавлява детето ви с часове. Работата с нея се случва изключително лесно – поставете батериите и натиснете бутона, след секунди кактусът ще запее и ще затанцува. Натиснете неколкократно, за да преминете към следващата песен. За да активирате играчката, ще са ви нужни 3 батерии АА. Те не са включени в комплекта.

Кактусът би бил страхотен подарък. Всъщност той може да зарадва не само децата, но и всеки възрастен, който желае да облекчи скуката и да отдели време за малко забава. Кактусът лесно може да се превърне в страхотен аксесоар за вашия дом. Енергичната музика и забавните ритмични спрямо нея танци на кактуса ще благоприятстват създаването на приятелска и приятна атмосфера, когато го пуснете. Не пропускайте да го вземете със себе си на партито, на което предстои да отидете. Бъдете сигурни, че с него ще привнесете много настроение и забава. Несъмнено всички ще се впуснат в предизвикателството да имитират движенията му. Ако случайно играчката е омръзнала на детето ви, то можете да провокирате въображението си и да създадете тематични облекла за кактуса. Така отново ще върнете интереса на детето си. Изберете празник – Коледа, Великден, Хелоуин и създайте весели аксесоари за новия най-добър приятел на наследника си.

 

Играчката е с функционална и изящна изработка, а външният й вид е изключително сладък. Играчката е проектирана така, че перфектно да стимулира детското въображение и творчество. Тъй като играчката съдържа електронни компоненти, се препоръчва да я почиствате внимателно. Не измивайте под вода, не я оставяйте на висока температура и внимавайте да не поставяте нищо тежко върху нея. Музикалната играчка е снабдена със здрава подложка, която гарантира, че няма да се счупи, дори ако случайно детето ви я изпусне на пода.

 

Характеристики:

 

·         Материал – пластмаса, плюш;

     Размери – 32/12 см;

·         Батерии – 3 АА броя / опция с акумулаторна батерия

·         Цвят – многоцветен;

·         Функции – музика/глас/повтаря каквото чуе.

 

Опция: Модел на кактуса с презареждаща се акумулаторна батерия – цена 22 лв

 

Може да видите видео тук!


Отзиви

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!